Meesterklas 3.0 cursus

De Meesterklas 3.0 is bedoeld voor de GD’s en directeuren behandelzaken uit alle windstreken, die bij voorkeur -maar niet noodzakelijk- ook de Meesterklas 1.0 en de 2.0 hebben gevolgd. Het generieke doel is: ‘Jezelf als GD/directeur behandelzaken in de meest krachtige rolpositie brengen, leidend tot meer effectiviteit en plezier.’ Het is de geneesheer-directeur immers, mede door de 1.0 en de 2.0, duidelijk geworden dat hij/zij een zware professionele verantwoordelijkheid heeft en geen macht (in hiërarchische zin). Dat geldt niet voor de directeur behandelzaken, maar voor beide disciplines komt het vooral aan op eigen vaardigheden om gelegitimeerd invloed uit te kunnen oefenen.

De Meesterklas 3.0 wordt gegeven door mr. drs. R.H. Zuijderhoudt, gezondsheidszorgjurist (en niet praktiserend psychiater), dr. J.J. de Jong, geneesheer-directeur, mr. dr. E. Nijhuis, adviseur, en drs. Annemieke Schoemaker-Beugeling, bestuursadviseur, toezichthouder en cursusleider.

Context denken, persoonlijk en gedeeld leiderschap, optimaal inzetten van je eigen kernkwaliteiten in de samenwerking met elkaar en anderen.

Quote van een cursist: “Veel geleerd van een mooie ontwikkelaanpak.”

Download programma MK 3.0

Klik op de afbeelding om het programma als pdf te downloaden.

U heeft de beschikking over

Nieuwe inzichten op basis van een persoonlijk AEM Cube profiel, een combinatie van ontwikkelaanpakken: cognitief, reflectief, ervaringsgericht en met experimenteermogelijkheden. Voorzien van relevante literatuur en literatuurverwijzingen. Digitaal en in map; contactgegevens van de overige deelnemers en de docenten.

Data editie 2023
Woensdag 14 juni t/m vrijdag 16 juni 2023.

De meerdaagse cursus vindt plaats met collega’s tijdens een compleet verzorgd verblijf in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen, Hogesteeg 50.

Kosten 2023
€ 2.900,40 excl. BTW, inclusief digitale intake en analyse.

Accreditatiepunten
15 accreditatiepunten conform registratie bij de NVvP.

Aanmelden meesterklas 3.0?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Uw gegevens