home profiel interim management contact links  
 

Opdrachtgevers over Annemieke:

"De combinatie van advies én managementkwaliteiten is in haar opdrachten een pré. Vrolijkheid, tempo, creativiteit en helderheid ondersteunen haar ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Annemieke is daarbij sociaal invoelend en communicatief."

 

PROFIEL

Annemieke Schoemaker-Beugeling (1960) werkt sinds 1995 als zelfstandige vanuit Beugeling Interim Partner B.V.. Zij is vooral actief als senior interim manager. Het gaat veelal om strategievorming, organisatieontwikkeling en grote transities, in combinatie met een slimmere bedrijfsvoering en een optimaal kwaliteitsniveau. Nieuwe ideeën en initiatieven vormen een groot deel van de orderportefeuille van Annemieke. Zij opereert veelal als initiator en projectleider c.q. stuurgroepvoorzitter van nieuwe projecten waarbij meerdere partijen en belanghebbenden zijn betrokken. Annemieke is ook actief als toezichthouder in de ggz.

Achtergrond
Annemieke is gestart als wetenschappelijk docent bij de studierichting Beleid en Management Gezondheidszorg (E.U.R.). Tevens was zij als docent verbonden aan het ISBW (Hoger Management van Ziekenhuizen). Van 1989 tot 1995 was zij actief als senior consultant bij Ernst & Young en Adviesgroep Diemen & van Gestel. Zij richtte zich daarbij vooral op kwaliteitsmanagement en innovatiemanagement. Projectervaringen zijn vastgelegd in een twintigtal publicaties. Zij heeft voor de Raad voor de Volksgezondheid en zorg (RVZ) een bijdrage geleverd aan een aantal adviezen.

Annemieke is ontwerper en cursusleider van de Meesterklas voor geneesheer-directeuren, die zij samen geeft met met mr drs R.H. Zuijderhoudt en dr. J.J. de Jong. De Keizermodule is ontwikkeld voor bestuurders en geneesheer-directeuren samen (deze wordt gegeven met mr drs. R.H. Zuijderhoudt en drs A.C. van Reekum).
voor meer info: voor meer info: www.meesterklas.net

Voor Nyenrode Business Universiteit, team Executive Education and Organizational Development ontwerpt Annemieke Business Simulations voor het Leadership Development Program, Strategic Leadership Program en het Advanced Management Program.