home programma wat biedt de meesterklas waardering contact links  
 

Waardering

Iedere leergang wordt geëvalueerd door middel van een evaluatieformulier. De gemiddelde waardering van de Meesterklas 1.0 en 2.0 is een 4.3 (op een schaal van 1-5).
Als terugkoppeling komt de reactie dat de Meesterklas volledig heeft voldaan aan de verwachtingen van de deelnemers.
Naar aanleiding van de Meesterklas 1.0 in december 2019/januari 2020 kregen wij de volgende mooie woorden terug op de evaluatieformulieren:

  • Grote meerwaarde ook voor elke psychiater in een complex werkveld, die dat werkveld beter wil begrijpen.
  • Veel relevante informatie, gecombineerd met eigen ervaringen wat ontzettend motiverend werkt. Intercollegiale uitwisseling van kennis en ervaring, in discussie “gestuurd” door vignetten: uitstekend!
  • Een leerzame en gezellige cursus, waarin vanuit verschillende gezichtspunten de rol van de geneesheer-directeur aan bod komt; soms geruststellend en soms afschrikwekkend!
  • Het is een ware snelkookpan in drie bedrijven. Prachtig om van deze groep deel uit te hebben mogen maken en dank aan de docenten!
  • Deze cursus gaf kaders rondom juridisch/medisch denken, welke voor GD’s, maar ook voor niet-GD’s helpend is. Het geeft ruimte voor nadenken en opvolgen binnen deze roerige tijd van verandering.

Naar aanleiding van de Meesterklas 2.0 in november 2019 kregen wij de volgende quotes terug:

“Inspirerend leren; overstijgend denken”, “Lees de wet en leer!”; “Enpowering!! Pak je invloed om de WVGGZ mooi vorm te geven in eerste instantie voor de patiënt!!!”. Hartelijk dank voor deze mooie woorden!

Ook de Keizermodule is geëvalueerd door middel van een evaluatieformulier. De gemiddelde waardering is een 4,2 (op een schaal van 1-5) en ook voor deze leergang geldt dat de Keizermodule volledig heeft voldaan aan de verwachtingen van de deelnemers.

Vanuit de deelnemers van de Keizermodule is positief gereageerd op Linkedin en per mail:

“Heel veel dank aan de inspirerende cursusleiding, Ariette van Reekum,,Rembrandt Zuijderhoudt en Annemieke Schoemaker-Beugeling; zij zijn er in geslaagd de groep te informeren over de Wvggz, het samenspel tussen GD ,bestuur en RVT dat daarbij hoort en ons in dat kader te laten oefenen met onze publieke functie zodat we voor ons zelf een hero’s journey kunnen beschrijven waarmee we de invoering met meer vertrouwen tegemoet gaan!” – Erica Harteveld (voorzitter Raad van Bestuur Karakter).

“Wat een energie en werk hebben jullie in de Keizermodule gestoken. Dank nogmaals daarvoor, het heeft me veel opgeleverd en dat zal vast in de breedte van de GGZ instellingen gelden. Heel knap.” - Arjan Theil (GGz Centraal | raad van bestuur)

Daar doen wij het voor! Ook wij (docenten en cursusleiding) gingen na 2 dagen geïnspireerd naar huis en hebben genoten van jullie inbreng en energie!