Keizermodule

De Keizermodule is ontwikkeld voor bestuurders (psychiaters en niet-psychiaters) en geneesheer-directeuren die de Meesterklas 1.0 en de 2.0 hebben gevolgd. Ze komen samen als (gelegenheids)team. Vooral wordt aandacht besteed aan de Triade RvT-RvB-GD en aan intern en extern stakeholder management. Doel is een gedeelde gezamenlijke visie in de top te ontwikkelen met het oog op toenemende omgevingscomplexiteit. Dat kan alleen als men eenzelfde begrippenkader en taal ontwikkelt. De teams van bestuurders en GD’s (of college GD) worden beter toegerust voor hun rol en verantwoordelijkheid (onderscheiden èn overlappend) tijdens deze tweedaagse. Het gesprek met de burgemeester en met de pers vormt een vast onderdeel van het programma.

De keizermodule wordt gegeven door mr. drs. R.H. Zuijderhoudt, gezondsheidszorgjurist (en niet praktiserend psychiater), drs. A. C. van Reekum en drs. Annemieke Schoemaker-Beugeling, bestuursadviseur, toezichthouder en cursusleider.

Heerlijk om met elkaar de tijd te nemen voor nieuwe inzichten, gezamenlijke taal en visie. Een goede investering in de samenwerking binnen de Triade.

Quote van een cursist: “Alles heeft ertoe bijgedragen dat er een motor op gang is gekomen. Door bewustwording met kennis en oefenen.”

Download programma Keizermodule

Klik op de afbeelding om het programma als pdf te downloaden.

Meer informatie

Data editie 2025
Donderdag 20 en vrijdag 21 maart 2025.

De meerdaagse cursus vindt plaats met collega’s tijdens een compleet verzorgd verblijf in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen, Hogesteeg 50.

Kosten 2025
€ 2.038,95 excl. BTW.

Accreditatiepunten
12 accreditatiepunten conform registratie bij de NVvP.

Aanmelden Keizermodule?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Uw gegevens