Meesterklas 2.0 cursus

De Meesterklas 2.0 is een tweedaags programma bedoeld voor geneesheer-directeuren die de Meesterklas 1.0 al hebben gevolgd. Doel is de geneesheer-directeur nog beter te laten functioneren binnen de kaders van de Wet Verplichte ggz (Wvggz), ook in relatie tot aanpalende voorzieningen en wetgevende kaders, met een steeds veranderend regionaal en bovenregionaal krachtenveld. De cursisten zijn met een interactief programma aan het werk. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de positionering en benodigde competenties voor de geneesheer- directeur om zich optimaal intern en extern te kunnen verhouden tot alle betrokken stakeholders.

De Meesterklas 2.0 wordt gegeven door mr. drs. R.H. Zuijderhoudt, gezondsheidszorgjurist (en niet praktiserend psychiater), dr. J.J. de Jong, geneesheer-directeur en drs. Annemieke Schoemaker-Beugeling, bestuursadviseur, toezichthouder en cursusleider.

We helpen je graag bij een effectievere samenwerking met relevante stakeholders.

Quote van een cursist: “Inspirerend leren en overstijgend denken. Lees de wet en leer!”

Download programma MK 2.0

Klik op de afbeelding om het programma als pdf te downloaden.

U heeft de beschikking over

Tal van presentaties, jurisprudentie, literatuur en literatuurverwijzingen, geordend in twee mappen (ook digitaal beschikbaar); contactgegevens van de overige deelnemers en docenten.

Data editie 2024
Woensdag t/m vrijdag 13, 14 en 15 november 2024.

Deze meerdaagse cursus vindt plaats met collega’s tijdens een compleet verzorgd verblijf in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen, Hogesteeg 50.

Kosten
Editie 2024 – € 2.650,00 excl. btw.

Accreditatiepunten
2024: 15 accreditatiepunten conform registratie bij de NVvP (in aanvraag).

Aanmelden meesterklas 2.0?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Uw gegevens