Meesterklas 1.0 cursus

De Meesterklas 1.0 is een uitgebreid 2×3 daags programma, bedoeld om de geneesheer-directeur een stevige juridische basis te geven, als ook inzicht in bestuurlijke verhoudingen in relatie tot kwaliteit van zorg. Het programma geeft ruime mogelijkheden om, met behulp van aangedragen kennis, inzichten en casuïstiek, groepsgewijs te reflecteren op de eigen rol en het gedragsrepertoire van de geneesheer-directeur binnen de kaders van de wet. De discussie met de landelijke Wvggz officicier van justitie en de rechter vormen een onderdeel van het programma.

De Meesterklas 1.0 wordt gegeven door mr. drs. R.H. Zuijderhoudt, gezondsheidszorgjurist (en niet praktiserend psychiater), dr. J.J. de Jong, geneesheer-directeur en drs. Annemieke Schoemaker-Beugeling, bestuursadviseur, toezichthouder en cursusleider.

We helpen je graag bij een krachtiger positionering.

Quote van een cursist: “Ik heb enorm veel geleerd tijdens de cursus en ook andere interessante collega’s ontmoet.”

Download programma MK 1.0

Klik op de afbeelding om het programma als pdf te downloaden.

U heeft de beschikking over

Tal van presentaties, jurisprudentie, literatuur en literatuurverwijzingen, geordend in twee mappen (ook digitaal beschikbaar); contactgegevens van de overige deelnemers en docenten.

Data editie 2023/2024
Woensdag 13 december t/m vrijdag 15 december 2023 en woensdag 24 januari t/m vrijdag 26 januari 2024.

Deze meerdaagse cursus vindt plaats met collega’s tijdens een compleet verzorgd verblijf in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen, Hogesteeg 50. 

Kosten
Editie 2023/2024 – € 3.600,00 excl. btw.

Accreditatiepunten
32 accreditatiepunten conform registratie bij de NVvP.

Aanmelden meesterklas 1.0?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Uw gegevens